top of page

Естетични процедури в BONCHEV DENTAL

НАШИТЕ УСЛУГИ

Естетична медицина

Предлагаме Ви широка гама от естетични услуги, използвайки най-новите методи и технологии. Тук можете да намерите основна информация за нашите услуги.

ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР

Хиалуроновият филър е безопасен и ефективен метод за подобряване на външния вид на лицето. Той не изисква дълъг възстановителен период. Не се колебайте да изберете хиалуроновия филър, за да получите по-младежки и свеж вид.

Филъри които използваме:

Restylane е най-изучавания и най-документирания в света филър базиран на стабилизирана хиалуронова киселина от неживотински произход, с обширни клинични проучвания, които подкрепят неговата безопасност и ефективност. Restylane е използван в повече от 30 милиона процедури в цял свят от създаването му през 1996г. Резултатите с процедурите, с Restylane са дълготрайни, неперманентни и ви дават свобода на избор за поддържане на ефекта.

Stylage е един от най-чистите филъри с много ниско количество на BDDE и IPN-like технология на омрежване на хиалуроновата киселина, съдържащ високо пречистена бифазна кръстосано омрежена хиалуронова киселина, манитол и сорбитол.

Apriline са биодинамични филъри с ниско BDDЕ (1,4-butanediol diglycidyl ether), създадени за активно движещите се зони на лицето.

БОТОКС

Ботоксът е лекарствен продукт, който се използва за лечение на бруксизъм, гингивална усмивка, за отстраняване на бръчки и линии на лицето. Продуктът се състои от ботулинов токсин, който временно блокира нервните сигнали до мускулите, което води до релаксация на тези мускули.

Използването на ботокс е ефективно и обикновено не изисква дълъг възстановителен период. Това е иновативен продукт, който не само помага да се отървем от бръчките, но и може да подобри визията на лицето, като му придаде по-младежки и отпочинал вид. За да получите най-добрите резултати, е важно да се консултирате с квалифициран лекар.

Нашите услуги

Апаратни процедури

В Bonchev Dental предоставяме иновативни апаратни процедури, които ще накарат кожата Ви да блести. Нашите процедури са безболезнени и с минимален рисков профил. Специализираните ни терапевти ще ви насърчат да изберете най-подходящата процедура за Вас, за да постигнете перфектните резултати.

Лазерна епилация

Лазерната епилация е метод за дълготрайно премахване на нежеланото телесно или фациално косъмче. Тази процедура използва интензивна светлина във формата на лазерен лъч, който прониква в космените фоликули и ги унищожава, предотвратявайки бъдещия им растеж.

При лазерната епилация кожата се защитава, докато лазерният лъч прониква и се абсорбира от пигмента в косъма. Топлината, генерирана от лазера, унищожава фоликулите и спира или забавя растежа на косъма. Тъй като процедурата действа върху активните фоликули, които са в фаза на растеж, са необходими няколко сесии, за да се постигне постоянен резултат.

Апаратът, на който се доверяваме е Еlite IQ, на фирмата Cynosure.

Какво представлява?

Elite iQ™ чете кожата ви, преди да отстрани един косъм. Проектиран с най-интелигентната и най-напреднала технология за лазерна епилация, комбинация от Александритен и Nd:YAG лазер. За по-точни и по-ефективни резултати от всякога.

  • Ефективно се справя с всички текстури на косъма и тонове на кожата

  • Тъмно, светло и всичко между тях

  • Дължини на вълните златен стандарт (755nm & 1064nm)

  • Skintel® Melanin Reader™

  • Разнообразни размери на спота

  • Регулируема продължителност на импулса

  • Лек, ергономичен апликатор

Лазерно подмладяване

Процедурата на лазерно подмладяване може да се използва за намаляване на бръчки, фини линии, пигментни петна и акне, както и за подобряване на текстурата и тонуса на кожата. Лазерните лъчи проникват в тъканите и индуцират топлина в дълбоките слоеве, което стимулира производството на колаген и еластин. Самата процедура може да бъде малко дискомфортна, но анестезията или охлаждащите гелове могат да се използват за облекчаване на това. Възстановителният период след лазерното подмладяване обикновено включва временна чувствителност, зачервяване и леко залющване на кожата, но те обикновено изчезват в рамките на няколко дни до седмици. Ефективността и резултатите от лазерното подмладяване на лицето могат да варират в зависимост от, индивидуалните характеристики на организма и желания резултат.

bottom of page